Ez meg mi a fene?

Egy blog építőmérnököknek, statikusoknak, építészeknek, szerkezettervezőknek, továbbá mindenkinek aki az építőmérnöki szakma fonákjával ismerkedne.

"Az építőmérnök nem felteszi a kedvenc lemezét, hanem bevasalja."

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Építő-kocka

Az építőmérnökség napos oldala

Friss topikok

Linkblog

Start - alapkőletétel

2008.06.01. 19:22 | MaCabre | Szólj hozzá!

Az első bejegyzés mindig egy próbaelőadás. No persze nem főpróba, mondjuk úgy inkább csak egy olvasópróba. Amiről a blog szólni fog az minden olyan érdekesség illetve újdonság, ami az építőmérnöki szakmával kapcsolatos. Nem a száraz, egyetemi-főiskolai tananyagról lesz tehát szó természetesen, hanem a szakma szépségét, és érdekes voltát kiemelő témákról, hasznos információkról. Lesznek olyan posztok, ami eléggé szakmázósak, de lesz olyan is, amit a nem szakmabeliek is érdeklődéssel olvashatnak.

A dizájn egyelőre ennyire futotta, lesz majd arculatalakítás. Kis lépésekben, ahogy lesz rá időm.

Jómagam a BME építőmérnöki szakát látogatom, ha minden igaz, akkor már csak idén utoljára.  Nos hát, akkor, az első írás mindjárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://epit.blog.hu/api/trackback/id/tr40498174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása